Over Lumalux

  • Maatwerk
  • Kwaliteit
  • Politiekeur


Over Lumalux:

Wanneer het bij glazen deuren, verandabeglazing, balkon/-terrasbeglazing en vouwwanden/harmonicadeuren/plooideuren gaat om de beste kwalitiet, de beste techniek en een aansprekend design vertrouwen zowel particulieren als architecten/projectontwikkelaars op Lumalux vouwwand/-, veranda- / balkonbeglazingsystemen. De al dan niet geisoleerde profielen van aluminium of hout bieden u voor elk project, commercieel en particulier, een op maat gemaakte oplossing.

In samenwerking met de beste leveranciers worden alle projecten, groot en klein, begeleid en uitgevoerd. Onze service bestaat indien gewenst uit ondersteuning bij de planning tot en met complete opdrachtafhandeling.

De ervaren en enthousiaste medewerkers van Lumalux dragen kwaliteit, service, klanttevredenheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Lumalux medewerkers hebben een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de bouw. U wordt persoonlijk begeleid van a tot z en kan rekenen op gericht advies en vakmanschap. Bij Lumalux is een perfect eindresultaat de standaard voor zowel elke harmonicadeur, glazen deuren, verandabeglazing, balkonbeglazing als vouwwanden/plooideuren

Onze werkwijze:

Maatoplossingen vragen ook een aanpak op maat. Daarom komen wij ter plaatse om samen met u uw privé of zakelijk behoeftes te bespreken.

Bij een eerste bezoek krijgt u van Lumalux ook een vakkundige uitleg over montage, techniek en afwerkingsmogelijkheden. Aan de hand van onze materiaal- en kleurenstalen kunt u zelf ontdekken waarom Lumalux de referentie in de markt is voor verandabeglazing, balkonbeglazing en vouwwanden/plooideuren. Een persoonlijke begeleiding vanaf de eerste afspraak tot en met naverkoop staat dan ook garant voor een hoge klanttevredenheid.

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte die we desgewenst met u bespreken, bij akkoord wordt uw opdracht direct ingemeten. Binnen 6 tot 8 weken kunnen onze verandabeglazing, balkonbeglazing of vouwwanden gemonteerd worden en krijgt u van ons nog een uitgebreide uitleg over onderhoud en hoe het systeem te gebruiken. Neem hier contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.  

Onze partners:

Sunflex, Klimaflex, Sunparadise, Solarlux, ClaroflexTranscarbo, AGC Mirodan en Pilkington. Allen bedrijven die zich kunnen beroepen op decennia ervaring met betrekking tot duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en innovatie. 

Klik hier om onze BROCHURE te bekijken.